Walne Zebranie SAiMP - 2020

SAiMP-logoSzanowni Państwo,

informujemy, że Walne Zgromadzenie Stowarzyszenia Antykwariuszy i Marszandów Polskich odbędzie się 23 czerwca 2020 roku (tj. wtorek) w Krakowie, w biurze SAiMP przy al. Słowackiego 44/1 (parter). Pierwszy termin zebrania wyznaczony został na godz. 11:00, zaś drugi na godz. 11:30.

Chcąc przygotować odpowiednią ilość miejsc dla Państwa, prosimy o potwierdzenie swojego uczestnictwa e-mailem lub tel. przez wszystkich, którzy zamierzają w zebraniu uczestniczyć ( Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , tel. 792 393 546). W tym roku szczególnie nalegamy na potwierdzanie uczestnictwa, gdyż w związku z aktualną sytuacją pandemii na świecie, konieczne jest przygotowanie sali konferencyjnej w sposób szczególny.

Zalecenia sanitarne:

Zgodnie z obowiązującymi przepisami, sala konferencyjna SAiMP zostanie odpowiednio przygotowana tzn. zdezynfekowana przed zebraniem, a krzesła będą ustawione z zachowaniem wymaganych odległości. Wszyscy obecni na zebraniu będą zobligowani do zachowywania (w miarę możliwości) niezbędnego dystansu społecznego oraz korzystania z maseczek ochronnych. Przy wejściu będzie możliwość skorzystania z płynu do dezynfekcji rąk.

Zarząd Stowarzyszenia Antykwariuszy i Marszandów Polskich

Bezpłatny newsletter

Chcesz otrzymywać informacje związane z naszym stowarzyszeniem?

Ankieta

Czy jesteś za swobodnym wywozem dzieł sztuki z Polski?

Kalendarz

Wrzesień 2020 Październik 2020